Fejtámla monitor

 Használjuk már egy jó ideje a fejegységet a kocsiban, s miután anno rájöttem, hogy pluszban még hátsó monitorokat is ki tud szolgálni, elsők között ruháztam be egy beépíthető monitorra a zavartalan mozizás érdekében. Azonban jó ideig "csak" kiegészítő tartóban volt használva, mivel nem volt szívem szétvágni a fejtámlát, amibe besüllyeszthető lenne.
 Idővel persze kerítettem egy bontott fejtámlát, arra alapozva, hogy ha még sem sikerülne jól a beavatkozás, akkor se egy szétvágott fejtámlát kelljen majd bámulnia a hátul utazónak. Azonban jó ideig ezt is sikerült jégre tenni, s nem haladni vele egyéb okok és persze a hétvégi fáradtság miatt.  Idővel azonban végre sikerült eljutnom oda, hogy hirtelen felindulásból megpróbálkozzam ezzel is, és beépítsem végre a helyére. Ezáltal megpróbálni elkerülni azt, hogy minden egyes ki és beszállásnál kisebb sérüléseken menjen keresztül a monitor és a tartószerkezete, ami egyébként a fejtámla tartóvasaira rögzíthető.
 Utólag visszagondolva, nem nagyon volt mitől tartani, hiszen a penge szépen szaladt a szövetanyagban, valamint a fejtámla szivacsban is, miután felrajzoltam rá a kialakítandó hely méretét, amibe majd a monitor tartó fiókja rögzül, s majd ebbe a monitor beleül.
Az egész beavatkozás szerintem nem vett 30 percnél többet ígénybe, sokkal inkább ment el az idő a tököléssel, mire az első vágást megejtettem a szöveten.
 Mindenképp jobb lett mint volt, hiszen most már nem lóg ki a fejtámla síkjából. :)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!