Maradj otthon és annak negatív hatása... extra nyugdíjas tempó

 Belegondolni is rossz, hogy az utolsó motorszerelős bejegyzés már 7 hónappal ezelőtt született... :o
De ugye bejöttek a nem szeretem idők, illetve eleinte a kevés szabadidők, majd utána a MaraggggyOtthon, s ezek közül egyik sem segítette elő a projektet.
Most hétvégén végre össze tudtuk hozni, hogy meglátogassuk Atiékat, pótoljuk az "elmaradásainkat" és ennek kapcsán persze este lecsavarjunk egy üveg Whisky-t, meg összeüljünk egy kicsit végre. Hiányzott már. Meg a Whisky is :D
Így másnap reggel, újult erő hiányában ugyan, de annál nagyobb lelkesedés hiányában is :D végre összeszedtük kicsit magunkat és beemeltük végre a motort a helyére. Ezzel elősegítve azt, hogy egyszer talán indítható is lesz végre.
Ez még nem most lesz, az biztos. Hiányzott már a szerelés-bütykölés-beszélgetés-iszogatás, illetve beigazolódott a félelmem is, hogy már nem minden csavarra emlékszem így 8 hónap távlatában csípőből, hogy honnan is jött ki :o
Nagy reményem nem is volt az indításra, mivel jelentős anyag és eszköz hiánnyal érkeztem az autóhoz, de sebaj, majd legközelebb.
Már annak is  nagyon örülök, hogy a motor végre nem az asztalon vigyorog az autó mögött, hanem bekerült a helyére.
Az oxidálódott sarukat, csatlakozókat lecseréltem a motortérben, a vízcsövek java részét csatlakoztattam, az üzemanyagcsöveket szintén, a motort pedig feltöltöttem 10w-40-es motorolajjal, ezekkel is közelebb kerülve a majdani indításhoz.
Folytatás remélem mihamarabb ;)
Lassan, de biztosan....

Kommentek

KG

Lehet előbb kész lesz, mint nekem az 500-as diffi? :)

Marczin Róbert

KG #56629:
Asztapicsa.... az mondjuk szinte biztos ;)
Azzal azóta se semmi se? :o

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!