Fékdobok cseréje

Közeledünk a 300.000 km-hez, így ennek köszönhetően, valamint a műszaki vizsga miatt és saját épségünk érdekében jobbnak láttam megválni a hátul még gyári fékdoboktól és cserélni azokat újra. Igazság szerint hamarabb is illett volna ezt már megtenni, de mivel elbírt még 2 felszabályozást, így igyekeztem kicsit mindig halogatni a cseréjüket. Ugyanis ezeknél a csapágyazás a dobban van elhelyezve, s az ilyen összetettebb fékdobok sosem az olcsóbb kategóriába tartoznak sajnos. :(  Most viszont már nem tűrt halasztást, így megrendeltem a fékdobokat, fékpofákat, kerékcsapágyakat, kerékcsonkanyákat, valamint előre a toronyszilenteket amiknek egy ideje már hangjuk volt.
A cserére pedig a Sila Front Cart kértem fel, ugyanis sem az időjárás sem a derékfájás nem kedvezett ezek otthoni körülmények közötti cseréjéhez. És nem is bántam meg.  ;)
Sipiékhez reggel levittem az autót, majd ezt követően 17 év után buszra szálltam és tömegközlekedtem munkába menet. Dél körül pedig már csörögtek, s kaptam extra szolgáltatást is, mert az autót kiszállították így nem kellett nap végén rohannom a műhelybe. 
Ezer köszönet a szervizért Sipi!
;)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!