Járatás

 Tekintettel az olajcserére, szelephézag állításra, gyújtás állításra, valamint a kevés km-re ami az autóban van, egy rögtönzött kirándulást találtunk ki szombatra a két kis autóval.
 Szelephézag állítás megtörtént indulás előtt, annak ellenére hogy jelentős hézagok voltak a himbasornál, nem volt csattogó hangja a motornak. Egyre jobban gyondolkodok egy spéci kulcson a szelephézag állításhoz, mert a fogóval és a 11-es kulccsal a kezemben többnyire inkább csak köpködök míg beállítom.... :( :)
Gyújtást is úgy mond jelre állítottam, ami elvileg neki a gyárija, de biztosan nem fog így maradni a történet, ugyanis most nem megy olyan jól Andi állítása szerint mint mikor bejáratós volt. Az meg azért elég para... :(
 Szóval elmentünk egy kicsit turnézni, meghjáratni a kis autókat, de leginkább az Andiét.
Ami feltünt kívülről, hogy néha olyan korom füstfelhőt nyom, mint egy TDI, ugyanez motorféknél sokkal világossabb. Fékezésre nem táncol továbbra sem, a váltó meg szerintem még mindig nincs a helyén rendesen. Nagy szívás néha egy 0-ról összerakott történet, de gyönyörű is egyben.
 Andi elmondása szerint nem húz úgy mint ezt megelőzően, a fogyazstása meg valahol 8-9 l - között van ami nem túl szívderítő, tehát a karburátor tuti cserés lesz inkább egy felújítottra, mint hogy fúvókákkal kezdjek LEGO-zni, valamint a gyújtás is megy vissza az eredeti helyére, ahol eddig is volt. Viszont szerinte is halkabb lett a kisautó.

Kommentek

Plósz Gyula

persze, h annyit eszik,nekem is annyit evett az a karbi,130as fuvoka van benne :)

Plósz Gyula

persze, h annyit eszik,nekem is annyit evett az a karbi,130as fuvoka van benne :)

Marczin Róbert

Plósz Gyula #54760:
Plósz Gyula #54759:
Ó hogy cseszd meg.... A másikat meg (amire azt hittük hogy az rossz) nem találom sajnos. :(
De akkor így némiképp megnyugodtam.
Köszi. ;)

Plósz Gyula

mondtam én neked akkor,de ugy voltunk vele,hogy menjen ,le van szarva ,h mennyit eszik,csak működjön,mert hirtelen az volt csak működőképes.

Marczin Róbert

Plósz Gyula #54787:
Holott a masiknak sem volt baja.... :D De mar valami remlik, hogy beszeltunk errol. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!