2010.03.14. Vasárnap

Tegnap kicsit kiégettük a kipufogót az Ignisen, mert mostanában csak belvárosi közlekedés jutott neki. Volt egy kis találkozónk, beszélgetésünk Pesten, így ennek köszönhetően indultunk útnak, s ha már mentünk, elvittük jó anyámékat is magunkkal világot látni.
Így amíg mi beszélgettünk erről-arról, addig volt alkalmuk megnézni a Tropicariumot a Camponaban.
Igazából ami miatt írtam ezt a blogot, az csak annyi, hogy továbbra is elégedett vagyok a járművel, ugyanis 4 személlyel, kicsit sietősen 140-kével autópályán Miskolc-Pest-Miskolc 8,2-re jött ki a fogyasztása, amivel maximálisan elégedett vagyok. És a kipufogó is elviselhető továbbra is, még ilyen tempó mellett is, így azzal sincsenek gondok, főleg hogy nem növelte a fogyasztást sem, ellenben kellemesen húz 5-ikben 90-ről, jobban mint a gyárival.
Ha meg már Pesten jártunk, akkor kicsit csavarogtunk is Emével, Bazzal, meg Pocokkal. Köszike az idegen vezetést, meg a látnivalókat. ;) Remélem lesz még ilyen. ;)

Csoport kép Okosak is szépek is, mindez látszik is. :):):) 0 km kő, és sikló Sikló Családi Lobogók Kíváncsi lány Kíváncsi lány Várban Várban Várban Várban Várban Várban :):):):) Várban Várban Várból Várból Turul Sikló Köszi Emének az ötletes helyért Neki sem a lába fáj... OT-s szép Corvette A mára már legendássá vált,

Kommentek

baz

Ha jottok, lesz meg!
Kar hogy kuva hideg volt!
Meg eljohettek volna a tobbiek is! :(
Jol esett a seta! :)
:) :)

Marczin Róbert

baz #42378:
Szerintem ha jobb idõk lesznek, mind idõjárásilag, mind anyagilag :D akkor fogunk jelentkezni, de a 40 fokokat nem várjuk meg. ;) Amúgy most nekem is jólesett a sétálgatás, még a hideg ellenére is. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!