2010.02.16. Kedd

Téli Találkozó 2010!
Most tényleg erről fogok blogolni. ;)
Pénteken délelőtt indultunk útnak Miskolcról Pestre a találkozási ponthoz Csajossal, és Somával kényelmes 85-90-es tempóval, majd Fótnál én lehajtottam a tankolást követően Somáék pedig haladtak tovább, mert még haza kellett ugraniuk a cuccaikért.
A Fóti Coránál már vártak minket Bazék, Nyúlék, és Pocok indulásra készen, így haladtunk is a 2-esen, majd Kóspallag irányába a hegyi utakon, ahol már felcsillant a szemem a havas út láttán. ;) Kellemesen havas, jól autózható út vezetett a szállásra, ahol Nyuszy járta le nekünk a parkolót a Suzukival, de nekem így is sikerült elakadnom benne, miután az autó felhasalt a hóra, és neki csúszott a hófalnak. Gond nem lett, a jelenlevők meg letoltak róla, így nekifutottam még egyszer. Végül sikerült beállnom nekem is. ;) A délután jóformán semmittevéssel telt, de az nagyon jól esett, mert abban jók vagyunk. :) Végre sikerült Turbó kutyát személyesen is megismernünk. ;)
Majd szépen lassan beszállingóztak a többiek is a szállásra, és elkezdődött a péntek esti buli, nem kis szesz kíséretében, amiből még Baz-ba IS sikerült erőltetnünk egy nyeletnyit. ;) Abadi, és Miszory kollégával kellemesen elpálinkázgattunk, amiből én később jobbnak láttam kimaradni, mert valószínűleg a hegyi levegő miatt kezdett kialakulni egy kis fejfájás. ;) Minden esetre voltak érdekes dolgok ezen az éjjelen, láttunk, hallottunk egyet, s mást. ;) :) :D :c) : o)
Szombaton a reggelit követően szedelőzködött a banda, és autózni indultunk a hegyekbe, ahol megint csorgott a nyálam, a havas utak miatt, így inkább a sor végén haladtam Balázsékkal. :)
[flash=http://www.youtube.com/v/vUz7YBWUGiA&hl=en_US&fs=1]
Jártunk fent a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelnél, Nagymaroson, Kismaroson, Zebegényben, a Nagyhideg hegyen ahol megebédeltünk elég durván, majd elindultunk visszafelé egy kis kitérővel, amit esetleg már kihagyhattunk volna, mert nem volt egyszerű a feljutás a szinte szűz havon számunkra, ahol a polski alja már leért a hóra. De felmentünk, majd megkíséreltünk megfordulni a már említett nagy hóban. Nem volt egyszerű... Amíg Bazt próbálták kitolni a hóból, addig én az úton megfordítottam vagy 6Y-ból a polskit, és Bazzal elindultunk visszafelé az egy nyomvonalas úton, ahol elég hamar szembe találkoztunk egy Astra Kombis úrral, aki korrekt volt, s a kedvünkért visszatolatott vagy 800-1000 m-t, amíg félre tudott állni annyira, hogy elférjünk egymás mellett az autókkal. Köszi ezúton is, bár Béci szerint ez természetes, hogy a lentről jövőnek kell félreállnia, tolatnia ha úgy adódik, meg mi amúgy is többen voltunk. :)
Miután visszatértünk a szállásra, kicsit ejtőztünk, majd a vacsit követően megint ivás lett volna a program, de a mi szobánk úgy elaludt, mint a pinty... Előtte még volt egy kis beszélgetés, nevetgélés, bandázás, cigizés, meg persze olvasgattuk a Jani által küldött SMS-eket, hogy Székesfehérvárt, és környékét nem gyengén szakította el a külvilágtól a hó, és a hóátfúvás. Nyuszy nem nevetett úgy mint mi, főleg miután a hírekben is hallható, és látható volt, hogy elakadtak az autók, a tűzoltók, a katasztrófa védelmisek, a hótolók, a hóekék, és a mozdonyok. Nem volt egyszer a helyzet.
másnap reggel indultunk vissza, relatíve korán olyan 11-12 körül mert ekkora már Észak-Keletre jósoltak hasonló időjárást, amiből szerencsére még csak ízelítőt sem kaptunk. ;) Nem is hiányzott, meg így legalább lehetett hazafelé nyelezni a pályán. ;)
Összességében egy nagyon jó hétvége volt megint, nagyon jó találkozó volt megint, nagyon jó esték voltak megint, megint kitett a társaság magáért, nagyon jó szervezés volt, és nagyon jó helyszínek is. Pocok! Le a kalappal előtted. ;) Meg persze mindenki előtt. ;)
Parkoló felé Itt már nem volt fasza Itt azért küzdöttek, hogy az legyen. :) Utána már jobb volt. :) Kisautók Kisautók Kisautók mennek a nagy hegyre Kék kisautó menne, ha a kis narancson lenne téli gumi. ;) Kisautók nagyon fent, Balázs nagyon elakadva Kisautók Kisautó Fehér (hó)angyal Fehér ló Fehér bálna!!!!!!! Lovas szán Lökött meleg indián....

Kommentek

Karki

Basszus, sajnálom, hogy nem tudtam menni. De ha tudom, hogy rajtam kívül OGY is téligumi nélkül indult el, lehet, egy napra kimentem volna... :)

Marczin Róbert

Karki #41539:
Egy próbát mindenképp megért volna, legfeljebb már nem csak a dízeles sztorin tudnánk mosolyogni. ;) : o) ;)

Miszory Béla

Hát szó mi szó tényleg jó kis hétvége volt!!!azt viszont nem tudom ki az a T-betûs driver girl, aki elõtted faszalog, mert amikor a Fordot (asztalosoknak : opel) mentünk vissza kirántani a sáncból, akkor úgy letolt egy 2.0ás sport Clio-t hogy mi Abadival csak pislogtunk :)
Már akkor is láttam hogy tetszik neked a "hegyi íratlan törvény" dolog, amikor mondtam, de nálunk ez a normális, s megszokott... :) Pláne ha még két kocsinak kellene visszatolatni egy miatt :) Lehet sokat vagyok Baz-zal, mert lassan én is mindent meg akarok magyarázni :D :D :D :D

KeMa

Karki #41539: Pocok is sumér tirével jött.

Miszory Béla #41550: Akkor lassan a 9 centik már neked sem osztanak, vagy szoroznak (fõleg nem fejben :D )

KG

Jó kis tali volt. Kár, hogy sokminden kimaradt nekem, és kár, hogy nem a pia miatt. :)

Jól áll a lökös a kéken. Tetszetõs. Hagyd így! :)

obrotka gyula

Jók a képek! :) :) :)
Fehér lovas elég gusztustalan, szerintem töröljed. :) :)

Marczin Róbert

Miszory Béla #41550:
:) Amíg van ürügy a magyarázás alapjának addig nincs gond. :)

KeMa #41554:
... és többet szívott a láncokkal, mintha fel sem tette volna, de ettõl volt jó ez a tali, hogy megálltunk 30m-enként. :D :D :D :D :D

KG #41556:
De örülj annak, lebegjen a szemed elõtt, hogy te legalább okos fiúcska leszel majd egyszer, nem úgy mint mi, mezei emberek. ;)
Lökös marad, csak felkerülnek a Boda féle tartók alá ha lesz egy kis idõm, meg ha jobban leszek, mert elkapott a nátha, gondolta hogy hátha...

obrotka gyula #41561:
Ugye hogy undi? :D :D :D :D :D :D

Horváth András

Rendesen kapaszkodtam a székembe, miközben néztem a csúszkálós videót. :) : o) :)
Króm lökös nagyon kellemesen mutat a kéken, átlátszó lámpabúrákkal talán mégjobb lenne. :)
Bocsánat, hogy kihagytam a talit, szégyellem magam. Idén lehet csak a nyári fog összejönni, esetleg még az õszi.:(

Gyula felment a hegyekbe nyári gumikkal? Vigyázz komám, itt jön a betyár! ;) :) :D

obrotka gyula #41561:
Nem akarom megtudni miért maradtatok le annyira a többiektõl...> ;) :) :D

Marczin Róbert

Horváth András #41579:
Pedig annyira sajnos nem adja vissza, meg mire belehetett volna csóválni rendesen, mindig beértük a sort. :( :)
Átlátszót lámpákat max csak télre teszek fel a LED-ek miatt, mert nyári napsütésben nem nagyon látni, emiatt kerültek is le.
Sajnálom hogy nem voltatok ott, tessék jönni, amire csak lehet. ;)
Gyula kapcsán csak annyit, hogy nyári gumival nem volt rossz. Gumi nélkül viszont 5.000.-. :D > ;) :D
: o) : o) : o) : o) : o) : o) : o) : o) : o) : o) : o) : o) : o) : o) : o) : o)

baz

Valoban sziper volt!
Ha majd egyszer megint megszeretem a szeszt, es jo kedvre iszogatni fogok, akkor igerem iszok Veled tobb poharral is! Ugy kb a 7.x utan, mert akkor mar jotekony hatasa van! :)
Tettszetos a video, csak igy nem adja vissza, eloben utosebb volt! :)
Lökös így jo +lámpák nélkül! :)



Miszory Béla #41550:
Nem is baj ha Te is nagy dumas leszel, legalabb leveszel kicsit a vallamrol! Neha faraszto ÁM, de nem tudom megallni hogy ne beszeljek! :) :) :)
Szuletesi rendellenesseg! :) :) :)


Marczin Róbert

baz #41597:
Nekunk mondod, hogy faraszto???
Neked csak beszelned kell, de nekunk hallgatni... :D :D :D :D :D :D :D :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!