2009.10.14. Szerda

Mivel az emelés következtében némi futómű elállítódás is jelentkezett, így jobbnak láttam elvinni a gépet a futóműves Tiborhoz.
Kicsit legózott vele, elvett innen, feltett oda, állított itt, állított ott. Most legalább megint arra megy, amerre én szeretném, nem pedig arra amerre az út viszi. S azért ez nagy előny. :)
Szerencsére nem volt gond most sem semmivel, s az értékek is jöttek rendesen, már amennyire jöhetnek ilyen futómű változtatásoknál. :)
Az egy picit nem tetszik, hogy magas lett az orra, de sajnos hozzá kell hogy szokjak, mivel a kerekek csak így férnek el.
Amíg fotózgattam, egyszer csak észrevettem egy jó névjegykártyát is. :)
Tali után asszem viszem a Suzukit is megnézetni, mert nem egy 100-as az sem, mivel a jobb oldala félrekopott annak ellenére, hogy nem járunk vele fickósan. Ez valószínűleg annak tudható be, hogy a toronycsapágy gumibetéte kicsit ki van, így valószínűleg cserés lesz.
Futóművesnél Futóművesnél Futóművesnél Ezen jót nevettem. :)

Kommentek

obrotka gyula

Lehet hülyén hangzik, de azon nem agyaltál, hogy úgy állíttasd be a futómûvet, hogy benn ülsz? KG-val mi dumáltunk róla annak kapcsán, hogy sokkal jobban ül mindkettõnk kocsijának az orra, amikor benn ülünk. Én lehet meg is fogom kérni KG-t, hogy jöjjön velem és üljön be, amíg állítják. Szívesen mennék a Te szakidhoz amúgy, mert ritka az olyan, aki az alátétekkel is hajlandó gecizni.

Marczin Róbert

obrotka gyula #38944:
Ahhoz mér már jó ideje. ;)
Mivel megbeszéltük, hogy engem nem az az állapot érdekel, amikor magában áll az autó, hanem amikor megkapja a hasznos terhelését. ;) De annak örülök, hogy nem csak én gondolkodom így. :)
Eleinte nézte az alap állapotot, késõbb viszonyított a terhelthez. Most már többnyire csak az utóbbi megy a laprugó sajátos viselkedése miatt.
Amúgy már régen is akartam kérdezni, hogy az 500-as laprugója keskenyebb vajon? A kérdés komoly!

CsuTee

Jééé ilyen géppel állítottunk mi is futómûvet a suliban :)

Kopányi Sándor

obrotka gyula #38944 :D unaújvárosban Is geciznek az alátétekkel, Zsigámat ott lõtték be Faszán!

Marczin Róbert

CsuTee #38966:
Köztudott, hogy nem mai darab, de nekem bevált. ;)

Kopányi Sándor #38971:
Csak sajnos kevés az ilyen futómûves már, aki idõt, energiát szán erre. :( Ez is köztudott.

CsuTee

Marczin Róbert #38976:
Hát tud meglepetéseket okozni :)

Kopányi Sándor

Mondjuk az is igaz hogy elõre be kellett jelentkezni és nem gumis-fõszezonban mentem.

Marczin Róbert

Kopányi Sándor #38992:
Ettõl függetlenül, mármint téli-nyári gumizási idõszaktól függetlenül nem szívesen nyúl hozzá a futómûvesek 80-90%-a csak a kerékösszetartáshoz. ;) Tehát ha neked sikerült a maradék 10-20%-ból találnod, akkor viccen kívül tedd össze a kezed. ;)

Kopányi Sándor

Oda járok gumiztatni is, mert ott nem pofára mennek a dolgok és csak jókat tapasztaltam.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!