2009.02.15. Vasárnap

 Tegnap kicsit előhoztam a kicsit. :)
Jó volt újra a kis kékkel autózni, bár az első pár km még leginkább arról szólt, hogy szokni kell a kisautó menettulajdonságait, viselkedését. Újra meg kellett szokni, a féktávokat, a kanyarokat, stb. Így sikerült egyszerű 50-es tempónál majdnem becsúsznom a kereszteződésbe, miután a közlekedési lámpa pirosra váltott, s ezen e taknyos úton ráfékeztem egy izmosabbat, hogyan is viselkedik. A "kedvenc" bevásárló központomnál meg két kört kellett menni, mert első körben, nem úgy ment keresztben, ahogyan szerettem volna. :D Nincs mese. Hosszabb hanyagolás után újra vissza kell szokni a hátsó kerekes autó tulajdonságaihoz, főleg nyálkás úton.
 Ezek után Eger felé utunkat, konkrétan Bogács lett belőle, ahol megejtettünk egy könnyed ebédet O. Gyula pesti, valamint L. Kinga kecskeméti lakossal... :D Ahol is megkaptam a Lengyelből hozatott szarjaimat, meg mellé még egy lemezdarabot is... aminek az lett a vége, hogy Gyuláék eljöttek Miskolcra, mivel erősen esélytelennek bizonyult betenni mindezt a két kagyló-ülés mögé az enyémben. :(  Így autóztunk egy közöset, csóri Gyuláékkal meg akaratomon kívül basztam ki ezáltal, mert szerintem nekik sem volt tervben egy Miskolci turné. :(
 Minden esetre jót kocsikáztunk, mókáztunk, beszélgettünk, s rájöttünk, hogy mocskosul meg tud csúszni a kicsikocsi. :D :D :D :D :D :D Röviden ennyi. :)
 Meg annyi, hogy igazából hosszabb útra csak most tudtam vinni a kisautót a hátsó lengőkarok cseréje óta, s most egy kicsit úgyérzem, hogy Aggtelek előtt elkell vinnem majd egy futómű állításra mindenképpen, tuti ami biztos alapon. Mert hogy jobb a béke. ;)

Kommentek

KG

Azt, hogy milyen lehet hátsókerekes autóval menni, azt nem tudom, viszont péntek este hajnali 1-kor jó volt a mecseki bokáig érõ hóban autózni. Jah, persze Ladával. ;)

Plósz Gyula

KG #29696:
akkor beadta gondolom :D :D

KeMa

Itt meg akkora hóesés volt, hogy mentem egy karistot a piros subaruval, 4wd üzemmódban... az a kocsi egy állat :D Teljesen máshogy reagál a csúszós úton, mint a szürke... Ez egy helyben meg tud fordulni, kézifék, meg minden segítség nélkül :D :D :D

Plósz Gyula

KeMa #29699:
Akkor nekem is beadta :D :D

Plósz Gyula

Plósz Gyula #29700:
nekem helyett neked ;) bocsi :D

obrotka gyula

Nem basztál velünk ki, jó volt autókázni egy kicsit. :)

Bogácsi kajából még vasárnap is volt. :) :)

Marczin Róbert

KG #29696:
Te állat! :D
Szervezem neked a pénteket, úgyhogy ha minden jól jön össze, akkor délelõtt lesz alkalmunk VFTS próbára menni. ;) Igazából még szegelik a vasat a legutóbbi esés óta, mert kiszakadtak a kis-kutya-csontok, de reméljük a legjobbakat, hogy nem csak autó mellett állva csorgathatod majd a nyálad. ;)

KeMa #29699:
Az sem lehet gyenge. ;)

obrotka gyula #29707:
De mondtam, hogy a Bogácsi kaja odaver. ;)
Ellenben nincs jó hírem egyenlõre sem a méretekkel, sem a típussal. Egy másik lehetõség van még, ahova pénteken megyünk KG-val, hátha nekik akad. ;)

obrotka gyula

Marczin Róbert #29712:
Fasza. :(

KeMa

Marczin Róbert #29712: 2, hát nem. Remélem egyszer autó lesz belõle, mert nagyon megszerettem :D

Steveee

Plósz Gyula #29698:
Plósz Gyula #29700:
Amúgy az enyém is nagyon adja, mert itt áll az udvarban és ki sem megyek vele az utcára ilyen idõben. :c) :D :D

KG

Marczin Róbert #29712:
Faszom, egy ilyenért nem fogok pénteken korán kelni. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nem is gondoltam, hogy ilyet szervezel, asszem csütörtökön sok folyadékot kell fogyasszak majd. :D
Szabink megvan, Somával volt egy kis agonizálás, de valszeg az a része is eldõlt sajnos. :( Úgyhogy elvileg tudunk reggel korán menni. :) Feltéve ha a zsiguli nem robban le. :)

Marczin Róbert

KG #29747:
Ne szarakodjatok már!!!
Gyertek elõtte való este, és akkor reggel kényelmes ébredés után mehetünk a dolgunkra.
Ha pénteken reggel akarsz indulni, akkor leghamarabb 9-kor lesz indulás az elmúlt évek tapasztalatai alapján. :( Akkor viszont nem sok mindenre lesz idõnk, ha nekem 15:00-ra Aggteleken kell lennem. :(
Gondold át, nem viccelek. ;)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!