2008.02.12. Kedd

Nos!
 A hétvégén mi is voltunk a Mátrában, ott ahol a többiek is, Mátraszentimrén a Darázshegyi Vendégházban. Nagyon jó kis társaság verődött össze erre a hétvégére is, és a hangulattal sem volt semmi probléma. Voltak kisebb gondok, amik némileg mulasztásból fakadtak, de igyekeztünk mindent megoldani a leghamarabb.
Minden esetre én is köszönöm Robiéknak a hétvégét, a szervezést..... Ja az én vagyok. :D :D :D :D :D :D
 Szóval, én sokkal inkább azt köszönöm meg mindenkinek, hogy eljött erre a 2008-as Téli Találkozóra a Mátrába, reméljük mindenki jól érezte magát. Mint láttátok sikerült jó időt is intézni a hétvégére, az időjós hölgy pedig már csak hab volt a tortán. ;)
 A kisautó nagyon viselkedett a hétvége alatt, nem volt vele probléma, sőt, büszke vagyok rá nagyon, mert az összes "agybeteg" úgy nyilatkozott, hogy most baszott jól megy a kisgép, és fülig érő szájjal másztak ki a kormány mögül. :) Megautóztattam Geo-t, és "Geo-nét" is, utóbbi remélem nem félt minden helyen, mert nem az volt a célom. És remélem fűződik a hegyi kanyarokhoz némi élménye is a rövidke kis autózás után mindekttőjüknek.
 Képeket töltök fel egy párat, szerettem volna videót is, csak Gyulus elfelejtette elhozni magával, vagy átadni nekem hétfő folyamán, amikor is itt jártak a szélvédőkért. :( Remélem azért valamikor eljutnak majd hozzám.
 Röviden ennyi jutott most eszembe, de nem is hiszem hogy sokkal többet tudnék most írni az egész hétvégéről, mivel lassan már mindenki leírt mindent.
Úgyhogy megyek inkább, és megnézem mi ujság a gépműhelyben....
Parádon a kocsi múzeum előtt A szálláshelyünk A Kékestetői toronybúúúúúúl A Kékestetői toronybúúúúúúl Ez már hazfelé van, a Visontai erőmű. Odafelé ennek az ipartelepnek a területén vitt az utunk. Jó volt a pálya.....

Kommentek

obrotka gyula

Hülyeeeeeeeeeeeeeee! :) :) :)
Tényleg jól megy az autó baromira és tudod, hogy nem vagyok az a levegõbe dícsérõs fajta, úgyhogy valóban jól megy. :)
Igyekszem venni dvd-t, ha minden igaz, akkor nemsokára megint megyünk Miskolcnak. :) :)

Marczin Róbert

obrotka gyula #13924:
Mos miva??? :D :D :D :D
Akkor örülök, ha neked is tetszett a teljesítménye. ;) Ma lõttem a gyújtáson még egy kicsit, most érezhetõen jobban harap mint tegnap, meg elhajintottam a gyujtáskábeleket, és visszakerültek a régiek, Mivel azok kékek, úgylátszik stabilabbak, mert egyenletesebb lett a motor. Most kajakra jobban harap. :)
Tegnap este Somával azt néztük, hogy mókásan leül a segge a váltásoknál, geczi jól néz ki hátulról, meg kurva jó a hangja kívülrõl, amikor az ember kicsit odalép neki. :) :) :) :) :)
Szóltál volna, adtam volna egy keveset... ;)
(Ezek szerint felni biznisz lesz... ;) )
Ha jössztök, gyertek hétvége körül, hozzatok egy-két jól szituált egyént magatokkal, akkor nem vágom szét az autót ezen a hétvégén és elmegyünk valamerre csavarogni egyet, vagy leugrunk ebédelni mondjuk Bogácsra. Ez is amolyan "olyat eszel, hogy beszarsz" kategória, még Bazékkal találtuk. Újabban úgylátszik, hogy ebben nagyon jó vagyok. :D :D :D :D :D :D
Amúgy Gyöngyösrõl elindulva, hamar elnyomott a buzgóság, és az utolsó 30 km-t már Andi vezette, mert elkezdtem emészteni, és elálmosodni... :D :D :D
De jó volt. ;)

obrotka gyula

Marczin Róbert #13930:
Igen, elég jó alkut kötöttünk, bár az ígért képek nem jöttek még meg. :) :) Benne vagyok a dologban, bár még fingom sincs, mikor jön össze. :)

Marczin Róbert

obrotka gyula #13934:
Alkudjak neked?
Látod a hétvégén is kialkudtam a szemit mindenkinek... :)

obrotka gyula

Marczin Róbert #13938:
Alkudni jöhetsz, abból baj még nem származott. :) :) :)

Marczin Róbert

obrotka gyula #13941:
Oké, akkor ezt megbeszéltük. :D

KG

Marczin Róbert #13942:
Tényleg jól ment a 800-asod. :)
Viszont mostanság én is kedvet kaptam a motorösszerakáshoz, úgyhogy szerintem hétvégén szedem szét a 900-ast. :D :D
Köszi, hogy megõríztétek a fényképezõmet, bár kicsit félve néztem meg, hogy nincs-e rajta valami extra kép. :D :D :D :D :D

Marczin Róbert

KG #14017:
Ne tudd meg, hogy mennyit agyaltam egy ilyen "gyíkos fotón"... :D :D :D :D :D :D :D
http://www.grain.hu/gyikf.jpg

Megnéztem volna az arcokat, amikor egy szombat délután családi fénykép nézegetés van nálatok.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!