2007.07.04. Szerda

Megint volt lent Kg, így tovább haladt a kis autó projekt.
Készültünk a zöldkártyára ezerrel, mert műszaki vizsgára úgy kell vinni a kisautót, hogy legyen érvényes zöldkártyája. A mókás dolog ebben csak az, hogy zöldkártyát elvileg csak érvényes műszaki vizsgával rendelkező gépjárműre adhatnak pillanatnyilag..... Ez amolyan 22-es csapdája, de megoldjuk. ;) Mindenre megvan a megfelelő ember, megfelelő cég. Ez egy ilyen világ sajnos, vagy szerencsére soha nem tudom eldönteni. :)
 Az elővigyázatosság kedvéért KG-val beríktuk az olajnyomás mérő műszert, és a vízhőfok mérő műszert, hogy a zöldkártyázásnál ne érjen minket meglepetés, nehogy megfőzzük a mocit, stb.
 Mivel műszaki vizsgája nincsen a kisautónak, így autómentővel vittük el zöldkártyára. Nem kis sikert aratott az autó, még így erősen szétszedett állapotban is. Az egészben 3 dolog tetszett nagyon. Az 1. amikor KG berakott egy tuskót a vezető oldalra, és megkért, hogy ő had álljon be vele a méréshez. Neki nem tudtam nemet mondani természetesen ez a minimum.  A 2. amikor a cég tulaja elhesegette a beosztottakat az autótól, és ő maga lőtte be a karbit a megfelelő értékekre.    A 3. hogy a tulaj folyamatosan az autóról áradozott, hogy mennyire jól sikerült és milyen jól fog kinézni, és minden elismerése, stb.
 Hízott a májunk keményen, meglett a zöldkártya is, mehetünk vizsgára, ha kész a kisautó.

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!