2007.06.23. Szombat

Ma volt lent nálunk egy kedves barátunk, aki elég gyakran "baszta itt a fajtáját" miután elkészült a kis autó fényezése. ;)
Sok tanácstalan helyzeten, bökkenőn segített átlendülni ez a Pesti fiúcska, aki más ember szerint csak egy "Pesti bunkó..."
Szóval volt lent ma is KG, és lejött vele Zsolti is segítkezni egy keveset az autókán.
Gondosan elterveztük, hogy merre fognak menni a vízcsövek a váltó alagútban. Szeretném jelezni, hogy KG nagyon nem hitt a dologban, hogy oda be lehet rakni 2 szál vízcsövet, majd később még minimum 1-et... ;)
Volt ma motor indítás váltóval összeszerelt állapotban, természetesen raklapon, ahogyan azt illik, minimum 3 m-es benzincsővel, ami a Zsiguliba volt lógatva... :) Jó móka volt, szépen szólt a moci. :) Megpróbálok videót is feltolni idővel róla.

Kommentek

Törölt felhasználó

Tudom, hogy magasról szarsz rá, de tudd, hogy rólad sokkal rosszabb véleménnyel vagyok ;) . (Pedig, Te nem is vagy "pesti bunkó"...:(:(:( ) ;)

bexxter

Nem lehetne ezt az egész "veszekedést" vagy nemtommit abbahagyni? Az auto épülése ezerszer érdekesebb téma,szerintem mások is csak arra kiváncsiak.

Bár még nem volt rá sokszor példa,de tudom kitõl fogok innen segítséget kérni. Ez persze fordítva is így van. Ha kell valami, akkor viszonzom. De úgylátom ez másoknál nem megy. Szomorú :(

KeMa

haggyadazt Robi, a szent városon kívül lakók mind bunkók... ennyi :) A kocsi meg fasza, kár, hogy nem on-time a blogolás :D

Marczin Róbert

Bikádi Gábor #8350:
Ki nem szarja le a skizofrén problémáidat te szerencsétlen genetikai hulladék? Vagy talán az bassza a csõröd, hogy hirtelen mindenki kiismert téged, és lassan a kóbor kutyák is elfordulnak tõled?
Az hogy jó ideje nem kerestem a társaságodat, annak oka volt. S valahol ott kezdõdött, amikor az egyik Pesti közös ismerõsünket ( aki számomra egy barát, számodra csak egy Pesti bunkó... ) félrevezetted, hogy ezáltal a FaluTv-ben neked legyen hamarabb kovácsolt, ültetett laprugód. A legmókásabb az egészben csak az, hogy szóltál volna elõtte, akkor megbeszélhettük volna, mivel számomra akkor még nem volt égetõen fontos dolog, az autó állapotát tekintve. De te inkább az alpári paraszt megoldást választottad, ez sokkal inkább zavart.

S mivel érdemlegesen nem tudsz hozzászólni semmihez, ( ráadásul nem is érdekel, ) esztétikai érzéked - valamint szakmai rálátásod is csak annyi van mint kb egy ganajtúró bogárnak, így a továbbiakban nyomatékosan megkérnélek téged mint szánalmas vérfarkast, hogy hozzászólásaiddal ne "tiszteld" meg továbbiakban a Blogomat. Elõre is köszönöm.


bexxter #8351:
Ha valami autó építessel kapcsolatos kérdésed lenne, akkor szívesen segítek. Bár az enyém sajnos csak ilyen "hitvány" 903 cm3-es, nem pedig 1.3-as, 1.4-es turbós motorral szerelt Topchop-os kisautó, amire nem vonatkoznak az elõírások, és semmilyen rendeletnek nem kel megfelelnie.
Nekem csak ilyen kis "gyengus" 903-as van, másnak más lesz. Hogy kihez fordulsz segítségért, ezek után rád bízom. Én anno autószerelõket, autó gépész mérnököket, barátokat kerestem fel, amíg mások a Grimm fivéreknél voltak továbbképzésen....

100 szónak is egy vége, ha tudok, segítek. ;)


KeMa #8353:
Kicsit én is sajnálom, hogy akkor nem voltam olyan idegállapotban, hogy folyamatosan vezesse a blogolást, de sok minden közbejött. Azért remélem így utólag is érdekes még a dolog. Újdonságok pedig mindíg lesznek benne szerintem. ;)

obrotka gyula

Marczin Róbert #8354:
asztapicsa. elég korrektül sikerült összefoglalnod a lényeget. :) :) :) :) :)

Marczin Róbert

obrotka gyula #8356:
Köszike. ;)
kicsit berágatott...

bexxter

Marczin Róbert #8354:
Nemrég ezért is vettelek fel msnen, bár valahogy mindig elkerüljük egymást :S
Nameg nekem idõben kicsit ismét odébbtolódott. De az utánajárást el lehet kezdeni..a többi már itt off :)

KeMa

Marczin Róbert #8354: uccsó: lényeg, hogy olvasni lehet a sztorikat. És idõrendben vannak a dolgok. Így is lehet élvezni ;)

KeMa

Hoppágetszi, az a nem gyenge videó!

Törölt felhasználó

ÖÖÖ...szerintem, nem teljesen itt kezdõdtek el a dolgok, kedves Róbert. Talán a találkozóm "leszarozásánál" kellene elkezdeni keresgélni az ápropóját... De ezt mindannyian tudjuk ;) .
Úgyszólván, tényleg nincsen mit írnom ide tovább, a nagy sötétségbe. Viszont úgy gondolom, én is megkérhetlek, hogy ezentúl hanyagold a blogomat, illetve engem.
A viszont nem látásra.

Marczin Róbert

Bikádi Gábor #8368:
Konkrétan melyikre gondolsz te abortusz maradvány? Az elsõ 7 autós Egri találkozóra, amin vagy 6 autó Miskolci volt? Vagy esetleg a másodikra, ami a laprugó lenyulása után volt 2-3 hónappal? S ha már a nagy sötétségnél tartunk, benyalhatsz a fekete lyukamba farkas ember.

Marczin Róbert

KeMa #8364:
Sztori az volt bõven. Még ilyen szerencsétlen suttyókkal is összehozott a sors, mint azt látod...

Marczin Róbert

KeMa #8365:
Lesz még egy jobb is, amikor még kipufogó sincsen rajta. :D :D :D :D

Taky-G.

Bikádi Gábor #8368:
Én csak arra leszek kiváncsi, hogy ki lesz az a szerencsétlen balfasz, aki a te szánalmas klubod tagja szeretne majd lenni? Vagy levadászod õket, mint vérfarkas és kényszeríted õket? Illetve lehet, hogy csak a fejedben lévõ hangokat gyûjtöd majd klubba?

Marczin Róbert

Taky-G. #8379:
: o) : o) : o)

Törölt felhasználó

Marczin Róbert #8372:
Kedves Róbert, konkrétan, az egri országos jellegû találkozóra gondolok, ami idén tavasszal került megrendezésre. (Ugyebár erre nem emlékezni, ez is határtalan agyi kapacitásodat tükrözi...).
Amikor ugyebár Admin fórumon leszaroztad az egerszalóki hõforrást. De igazándiból, részt sem vettél ezen a találkozón, nemdebár? De a miskolcin, mindenkitõl elvárnád, hogy ott legyen... szóval ami miskolcon kívüli északi polszkis megmozdulás, az szar, meg semmi...
A helyedben,a föld alá süllyednék szégyenemben haver
Tudod, még utóiratként hozzátenném, hogy egyes miskolci illetõségek szívesebben jártak, az én szar egri találkozóimra, mint a te miskolci semmienjeidre...
Picit lejjebb a nagy arcból, illetve fel a fejjel!
Taky-G. #8379:
Tudod, északmagyarországon elég sok "balfasz" polszkis van, aki sívesen csatlakozna egy olyan clubhoz, ahol nem balfasz, illetve bólogatóskutya a vezetõség nagy része.
Tudod, én méllységesen szégyellném magamat a helyedben, hogy valakit megválaszt egy gyûlés a helyi vezetõjének, és te letaszajtod a helyérõl hamis érdekû emberekkel együtt.
Pallagi Norbi helyében, már régen széjjelrúgtam volna azt a hatalomvágyó seggnyaló fejedet haver... ;)

Taky-G.

Bikádi Gábor #8385
Pallagi Norbi sokkal értelmesebb annál, mintsem ilyeneket csináljon. Ez módszer csak az olyan pondróknak fekszik, mint amilyen Te is vagy. Nem kívánok sok sikert a klubodhoz, mert akkor hazudnék. Viszont azt nem tudom, hogy ki akart részesedést a klubpénzbõl, nincs véletlenül ötleted???

Marczin Róbert

Marczin Róbert #8380:
Akkor felvilágosítanálak, hogy az egri országos találkozódon, ( amibõl sajna nem tudtál profitálni, és ennek hangot is adtál az Admin fórumban ) már régen nem az az ember voltál, mint amilyennek bemutatkoztál ezelõtt mindenkinek egy évvelm ezelõtt..... Akkor már régen túl voltunk azon a részen, hogy lenyúltad a laprugót más ember félre vezetésével, ezen ne is szépítsünk, mert nincs mit.
Mellesleg ha elmédban némi világosodás támadna azáltal, hogy a reggeli pitymalat betûzne az istálló ajtón keresztül, akkor fel tudnád idézni, hogy a hõforrásra csak azért kommenteltem azt amit, mert frankón nem készült el a meghirdetett idõre, és igen csak nomád körülmények között volt fürdõzés. Mindemellett megjelentünk a találkozón, ahogyan tudunk.
Azt hogy a keletire ki jött el, és ki nem, engem nem zavar már. Aki volt, annak örültem, aki meg nem, az igazából ( kapaszkodj meg! ) nem is hiányzott.... ;)
Az egyes miskolci kollégák meg szintén megismernek téged lassan a kellemes hangvételû irományod során, ahol mindenkit lehordtál mindennek...
Talán ezen elgondolkozhatnál, amiikor az éjjeli farkas emberbõl vissza alakulsz tehént fejõ kis suttyóvá...
De ha gondolod feterjesztem elbírálásra, hogy foglaljuk a nevedet aranyba csak amiatt, mert képes voltál megszervezni egy találkozót, ami után már mindenki szar alaklett a szemdben, akinek elõtte a seggét nyaltad a személyes érdekeid miatt....
A miskolci illetõséget meg ne tedd többes számba, mert egy van. ;)

Törölt felhasználó

Taky-G. #8388:
persze, amikor már minden eldõlt, mit csináljon a szerencsétlen, te bélféreg?
Abban is biztos lehecc, hogy magában a sírgödörbe kíván téged, édes tesvírem! ;) De én is oda kívánlak ;) .
Marczin Róbert #8411:
Ott kezdeném, hogy nem is akartam profitálni. Azon háborodtam föl, hogy nyuszy ki akarta venni a költségtérítést a velencei pénzbõl. Ilyen alapon bármelyik taliszervezõ kivehetné, illetve kivehette volna.
Ezt nem éreztem fairnak, többek közt, ez volt az oka a club126 vezetõségébõl való távozásomnak.
de te ezt mind nagyon jól tudod, ezért nem értem miért beszéled itt folyamatosan a nagy semmit barétom.
Azt meg szerintem hagyjuk, hogy ki milyennek ismerte meg a másikat évekkel ezelõtt...
Érdekes a miskolci clubtagok, a mai napig jobban szeretnek engem mint téged, akit akkoriban csak az el nem készült kocsid miatti önsajnálat, illetve a clubbos megsértõdésed érdekelt. Tudod valahogy meg is értem õket.
A másik pedig az, hogy könnyû a másik nagynehezen összehozott találkozóját lefikázni, talán picit el kéne gondolkodnod ezen ;) .
illetve mutasd már be, azt az irományt, ahol a club 126 vezetõségén kívül, bárkit is szidtam volna a clubból. Elõre is köszi, illetve addig ne hazudozz.

Marczin Róbert

Bikádi Gábor #8493:
Erre a profitálós dologra, egy páran azért máshogyan emlékeznek....
Hogy ki milyennek ismerte meg a másikat a társaságból, az szerintem nyugodtan megérdemelne egy hosszabb beszélgetést is, mivel nem a mi irányunkból kezdõdööt a másik fél folyamatos hátba támadása. Ezt te is nagyon jól tudod. És senki nem érti a mai napig, hogy mi a búbánat történt veled, ami miatt elkezdted ezt a viselkedési formát, a köpködést, a szarkavarást, hazudozást....
Hogy kik, kit szertnek az nem igazán érdekel, mivel ez nem a SZERETET ÉS HIT KÖZSÉG, hanem a Club126, ahol az autó az összetartó dolog, amit eladni készülsz... Bár ezt még ezelõtt egy pár héttel szentül tagadtad, és keményen állítottad, hogy soha nem kerül eladásra... Aki ki beszél össze-vissza?????
Azt pedig elmagyarázom mégegyszer neked, most direkt lassan írom, hogy a lassúbb felfogásod miatt is meg tudd érteni, hogy nem a találkozó volt lefikázva ( ami egyébként Club126 Egri találkozóként volt meghirdetve, nem pedig Bikádi Gábor találkozóként... ) pusztán a höforrással kapcsolatban merültek fel némi aggályok, mivel elõtte pár nappal voltunk lent megnézni, és a 2006 nyarára hirdetett átadási idõpontot erõsen nem tudták tartani, legalább is 2007 Februárjában nem voltak készen még erõsen vele.
Az pedig tény, amit írtál, hogy jobban érdekelt a saját autóm állapota, mint az, hogy elmenjek egy esetleges 6 autós Egri találkozóra, ahol 5 autó megint Miskolci lesz. De talán ezt te is megtudnád érteni, ha egyvalamit véghez tudnál vinni egyszer az életben, és nem csak beleugranál mindenbe, vagy csak hazudoznál róla.....

Már most kíváncsi vagyok, hogy melyik lesz a következõ autós klub, ahol fel fogsz tünni, a Ladások, meg a Polskisok után, és ott mennyi idõ után fogsz hazudozni, szart kavarni, majd a végén mindenitõl elfordulni....

Törölt felhasználó

Marczin Róbert #8499:
Erre mostmár tényleg semmit sem írnék, ha megengeded. Nem azért mert nem tudnék, hanem teljesen fölöslegesnek
érzem.
Senkit nem szeretnék gyõzködni az igazamról, illetve nem is fogok. Aki igazábol ismer, az tudja hogy milyen ember vagyok. Ebbõl a táborból, még semmilyen negatív visszajelzést nem kaptam, pedig nem egy-két éve ismerõseim, cimboráim az illetõk. Ja, és nem 25 emberkérõl van szó, hanem jóval többrõl...
Ha megengeded, inkább nekik hiszem el, hogy milyen ember vagyok ;) . Errõl talán ennyit.

Marczin Róbert

Bikádi Gábor #8533:
Tegy belatasod szerint....
De ha indulsz a valasztasokon esetleg, akkor idoben szolj kerlek. ;) En legalabbis latok ebben nemi fantaziat a szavahihetosegedet tekintve......

Törölt felhasználó

ok, ha nem felejtem el, akkor föltétlen fogok szólni... ;)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!