2006.10.21. Szombat

 Rászántam magam, és megint kimentem az autóhoz, hogy felpróbáljam végre a vásárolt 13-as alufelniket, mennyire passzolnak a kocsira.
Ezekkel a gumikkal sokkal jobban mutatnak, mint azokkal amikkel vettem őket. Szerencsére egyik felni sem üt, minimális felületi sérülések azonban vannak rajta sajnos, de ettől még bőven jó a dolog szerintem.
Bár a hátsó kerék esetében nem sok hely van a gumi, valamint a hátsólengőkar között. Talán fél miliméter... :) :) :) :) :)
 Mivel a 3 cm-es közdarab miatt a motorhátsó vonala hátrébb került, ezét megoldást kellett találni arra is, hogy ne érjen bele a gyári hátfal a motorba. Jobb megoldás hiányában maradt az általam kitalált verzió, hogy felvágjuk a gerendát, és kihajtjuk, majd egy betéttel kiegészítve összevarrjuk.
Természetesen az 1.0-ás verzió nem lett túl szép, ezért mentem és kerítettem egy másik gerendát, aprólékosan, precízen felvágtam, tanulva az 1.0-ás hibáiból, és a beillesztendő darabda füleket hajtottam, hogy legyen tartásuk, valamint, hogy ne élben kelljen majd összehegesztenem. A 2.0-ás verzió jelentősen jobb lett, jobban is tetszik.
 Megint örülünk. :)

Kommentek

nyuszy

Anno én is akartam ilyen felnit venni, de aztán letettem róla :)
http://nyuszy.hu/photo.php?image=2684
Szerintem te is jól tetted, hogy nem emellett döntöttél ;)

Marczin Róbert

nyuszy #7950:
Nem tom. Sokan m ondták hogynem szép. Én valahol láttam benne fantíziát némi festéssel, meg polírozással. Ráadásul egy eszméletlen erõs felni, ami azért jól jön.
Minden esetre a jelenlegi polírozott 13-as felnik jobban tetszenek mindennél. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!