Hogyan foszlik szerte egy régen dédelgetett vágyam?

Először is kell egy rendezvény amin régóta jár az agyad. Miszerint jó lenne egyszer a salakmotorpályán autózni, ahol a nagyok szoktak. - A rendezvény létre jött, Mandala Ricsi a napokban tudomásomra is hozta.
Ha ez meg van, akkor konstatáld szomorúan hogy csak 40 nevezőt tudnak fogadni, de azért tégy egy próbát hátha mégis elfogadják. - A regisztrációt Ricsi jóváhagyta, befértem a keretbe.
Ha ez meg van, örülj legalább fél napig a közelgő eseménynek (2014. 09. 20-21.)
Ha ez is meg van, akkor indulj el munkába éjjel 11-kor Miskolctól 50 km-ről, közben kicsit parázva az erdős részeken áthaladva ugyanis elkezdődött már a szarvasbőgés, s ilyenkor már gyakoribb a vak vágtájuk.
Ha ez is meg van akkor kb 40 km-re a célodtól szembesülj azzal hogy a km-óra mutatója hirtelen leesik 120-ról kb 80-ra minden előzmény nélkül miközben a sebességből nem veszítessz... csak a sebességi fokozatból. :(  igen. Elfogyott az 5-ik. Minden előzmény nélkül, s minden hang nélkül.
Majd a következő pár km-en elfogy a 4-ik fokozat is. :(
Mindezt a puszta közepén éjjel 11 után. Kecsegtető érzés már ez is... de közben arra rájönni hogy az említett autós rendezvényig 1.5 nap van , s hogy közeleg a Lengyel találkozó is nagyon. Na az végképp beteszi a kaput. :(

Kommentek

Marczin János

Miapicsavan? :(

baz

Sajnálom Barátom!
A mostani hétvégéden nem, de a lengyel taliig ha tudok valamiben segíteni szólj,
29 reggel megyek Tiszaújvárosba dolgozni a Sziget csárdába, ha kell valami szívesen leviszem.
Kitartás!
Talira meg utaljál, nyuszi kihúzott a listáról, emiatt hívtalak én is! Zólyomtól lehetne utitársad, Kema vagy Juli.
üdv eblt

Marczin Róbert

Marczin János #55811:
Szopi-nyali... :(

Marczin Róbert

baz #55813:
Köszönöm, rendes tőled, s elnézést hogy napközben nem reagáltam, de melóban voltam, utána meg sajnos kapkodásban hogy sikerüljön valamit kavarni az ügy érdekében.
A listáról való kihúzást igyekszem feldolgozni érzelmileg, ha már egyszer ilyen sanyarú sorsot szánt számomra a "mindenható", azt meg inkább nem részletezném itt és most, hogy ki utalt s ki nem...
A lényeg, hogy én intéztem szabit, tervezek az úttal, csak sajnos közbejött most ez a műszaki probléma. :(

baz

Igen olvastam!
Ezek szerint nem kell semmi alkatrész.
Mióta laktok kint a telken? Kellett egy kis nyugalom a Manónak és Nektek? :)

Buszos Petya

:(

Marczin Róbert

baz #55818:
Huuuuuuuh..... mar pontosan nem is emlekszem mikor koltoztunk ki, de azt hiszem mar hangos filmeket adtak a mozikban..... ;)
Nem olyan regen, par hete egyebkent. Picurnak jo, asszonynak jo, hogy velem mi van az meg a kutyat nem erdekli... :D De egyebkent mindenkinek jobb, ugy hogy amig nem jonnek a terdig ero minuszok, szerintem maradunk.

Marczin Róbert

Buszos Petya #55825:
Nekem mondod? Hosszaban kezdtem felvagni az ereimet... ;)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!