Fogait elvesztette ugyan, de kapott implantátumot és nyert egy ezüstöt

Kb őrült tempóban igyekeztem a kisautót járóképessé tenni, többek között a vasárnapi verseny miatt.
Valamint mert jobb szeretem ha az autó üzemképes.
Mivel fogait szinte teljes mértékben elveszítette a tányérkerék, ám a kúpkerék majdnem sértetlen maradt, úgy döntöttem hogy csak az előzőt cserélem.
Bontott váltóm szerencsére akadt olyan amiben ez éppen maradt, ugyanis sem autóbontóban sem hirdetésekkel nem jártam szerencsével. Egyszerűen nem volt, vagy ami volt az szintén fogak nélküli volt.
Amit csak lehetett igyekeztem kihozni a váltómaradványokból s szombaton délután 5-re már saját lábán járt az autó. Csináltunk vele egy 50 km-es próba utat, szerencsére nem volt semmi jele annak hogy esetleg valami nem jól sikerült volna. Nem recsegett, nem zúgott, nem búgott tehát semmi hangja nem volt.
Ami viszon feltünt már legutóbb is, hogy a benzin csövek el vannak kicsit repedezve, így csere érettek lettek. Kicseréltem a csöveket meg a levegőszűrőt is s vártuk a vasárnap reggelt hogy indulhassunk a Bükkszentkereszti veterán hegyi felfutó versenyen. Regisztráció és gépátvétel reggel 7-től.
Korán keltünk hogy időben felérjünk, nem is volt szerencsére semmi gond egészen a megérkezésig. Ugyanis mikor ki akartam szállni az autóból, akis autó vadul elkezdett indítózni aminek az okára sajnos nem sikerült rájönni s idő sem nagyon volt a nyomozásra így jobb ötlet hiányában lehúztam az önindító saruját. És maradt a tolásra indulás. Szerencsére a sporttársak nagyon jó fejek voltak s akadt a nézők között is segítség mindig.
A verseny számomra szokatlan volt. A cél ugyanis az volt hogy az adott szakaszt kétszer kell megtenni lehetőleg azonos idő alatt. Az nyer akinek azonos vagy nagyon közeli a mért ideje. Nem volt még ilyenhez szerencsém, de a pályabejások után a verseny is jól sikerült s közel azonos időket sikerült futnunk, így 1000 cm3 alatti kategóriában sikerült ezüst érmet elhoznunk.
Köszönjük a szervezést a Classicmotorsport-nak Adamovich Eriknek, valamint főbb támogatóknak :
GULF
VDF-KER
HELL

Nagyon jó program és verseny volt köszönjük!!!

EREDEMÉNY LISTA

Kommentek

Marczin János

Gratula itt is!
Nekem ez a rendezvény azért volt szimpi - azon túl hogy exkluzív gépeket láthattunk -, mert hiába voltak iszonyat erőgépek meg hivatalos versenyautók, itt pont nem ez a lényeg.
Hanem az érzék, amit kihasználva szépen, gyorsan és közel azonos időt lehet futni.
Hiába volt valaki csúcsra hegyezett Bömbivel, itt azt kihasználni nem nagyon lehetett... ;)

Marczin Róbert

Marczin János #54603:
Köszönjük itt is!!!
Mindenképpen jó rendezvény volt, az idő sajnos nem annyira volt kegyes hozzánk.
És valóban nem voltak különbségek, mivel mindenki önmagával versenyzett igazából.

KeMa

GratuláloKk

Marczin Róbert

KeMa #54608:
Nagyon szépen köszönjük! :)

raver

Szerintem ez nagyon ötletes verseny , mert így nem az nyer akinek ki van hegyezve a maxra az autója, hanem aki ismeri a saját vasát rendesen. Gratula. :)

Marczin Róbert

raver #54619:
Erről van szó kérem szépen!
Bár sokan sajnos nem értik a lényegét.
Minden esetre köszönjük szépen. ;)

baz

Grat! Szuper lehetett! :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!