2011.02.17. Csütörtök

Természetesen megjelentem a Téli találkozón is a kis autóval, igaz némi nehézségek árán ugyan, de ott voltunk.
Kezdődött azzal, hogy a közel 6 éves akksi megadta magát csütörtök éjjel, amikor is kihoztam egy kicsit, hogy ha esetleg nyűgje van, akkor még éjjel derüljön ki, nem pedig út közben. Így is lett, már nehézkesen indított, végül 1 órás autózás után, már nem tudtam beindítani, mert annyi ereje nem volt, hogy átforgassa a motort. :(
Így pénteken reggel akksi vásárlással kezdtem a napot, mert az jó. Az eddigi 55 Ah-s helyett 60 Ah-s került bele, aminek a méretei megegyeznek, és hagyományos akkumulátor. Tehát nem kémlelős, nem szipi-szupi atom technika, hanem az a fajta, aminek ha szükséges, utána lehet tölteni. Garancia mg erre is 2 év van, ahogyan az összes többire is. ;)
Akksi csere után próba úton egy vízcső bemondta az unalmast, pontosabban egy bilincs mondta azt, hogy ő most nem tart, így egy kisebb vízmennyiségtől sikerült megválni, amit folyamatosan pótolni kellett a hétvégén, tehát valahol vagy levegő van, vagy ereszt a rendszer. De mivel ez még nem volt elég, a fűtő motor is kezdi megadni magát, egyre betegebb hangja van, és egyre kevesebb levegőt szállít. :(
Van mit javítgatni az autón sajnos, de igazából nem meglepő, hiszen javarészt, csak beleülök, és indulok is, max a törött váltót cserélem azonnal. Itt az ideje, hogy több időt szenteljek neki, hiszen megérdemli.
Hétvége nagyon jó volt, köszi mindenkinek aki eljött, ott volt, azoknak meg pláne, akik utána rászánták magukat s a hegyen keresztül eljöttek Miskolcra Egerből. Így volt alkalmam Béciékkel együtt autózni. ;) Király volt. ;)
[flash=http://www.youtube.com/v/xHWqtyiI_Ok?fs=1]
Köszi a képeket! Köszi a képeket! Köszi a képeket!

Kommentek

Marczin János

Így van !
Több figyelmet a kisautónak ,mert Õ meghálálja ! ;)

A Miskolcra látogató csapatnak pedig én is kiemelten szeretnék köszönetet mondani ,mert így én is kicsit részese lehettem a találkozónak - mivel szerintem a banda fele itt volt ! :)
Fasza gyerekek vagytok ! ;)

bexxter

Azon az Eger-Miskolc erdei úton nem melegedett fel a féketek? Én egy g astrával tettem meg párszor lefelé is, felfelé is, de mindig elgyengüélt a végére a fék. Pedig igyekeztem keveset használni :)

Marczin Róbert

bexxter #49674:
Olyannyira nem, hogy nekem pl az út harmadánál szokott igazából üzem meleggé válni. ;) DOT4 Forever. ;)

Marczin János #49671:
;) :)

CsuTee

Háát most Becii-t nagyon irigylem mert én is nagyon kipróbálnék egy ilyet hogy milyenek az erõviszonyok :) Kajakra olyan mintha turbós lenne a kis ördög :)

Marczin Róbert

CsuTee #49683:
Es szerinted azok mit elhetnek at, akiket hegymenetben utolerunk??? ;)
Mert en pl Miskolc felol mentem fel fel utig, Beciek ele. Kozben Alsohamorban mar levillogtam egy Seat Ibiza-st, aki Felsohamornal mar ki is allt oldalra, majd Lillafured elott egy korlapmas Zsiguli is. ;)
De Bogacs fele is megkerdeztek tolem, mikor eloztuk a sort, hogy ^a tobbiek miert nem mennek?^ :) :) :) :)
Jo moka ez, csak neha veszelyes sajnos egy kicsit, mert nem szamitanak ra, hogy ilyen tempoval lehet megerkezni egy polskival.

KG

Nekem is nagyon bejött az a menet. Kissé fostam mondjuk, de a léghûtésesek tempóját azért sikerült tartani.

Viszont a kúpos fék nem az igazi... :)

Soma22

KG #49687:
Azert a panda dolog szamomra, reszben tudtam kovetni bect es kolonics attilat.allat volt :)

Soma22

Bevalt...ez lemaradt

Marczin Róbert

KG #49687:
Soma22 #49692:
Soma22 #49693:
És akkor most képzeljétek el ugyanezt abban az esetben, amikor friss hóesés után éjjel kb 1000-1500-an vannak fent csak nézõk. ;) Kb az az egyik legjobb szakasz, ahol bevártunk titeket. Hosszú egyenes, két S-kanyar kombinációval, és az autómentõ is félre tud állni, ha szükség van rá. ;) :D > ;) :D ;)

CsuTee

Marczin Róbert #49685:
De akkor is kiberakott jó buli :D Egy ilyen körre majd szeretnék bekéreckedni melléd mert nagyon kíváncsi vagyok az emberek arcára :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!