2010.05.02. Vasárnap

2010. 05. 01. Hort - Trabant, Wartburg, Polski találkozó

 Az egész úgy kezdődött, hogy jó pár nappal ezelőtt a Trabis barátok meghívtak a találkozójukra, Május elsejére Hortra. Tekintettel arra, hogy más program nem volt ekkor még tervben, természetesen igent mondtam. Szóltam KG-éknak is, hogy ha van kedvük, jöjjenek ők is. KG ekkor közölte, hogy ilyenkor van Pesten is Közlekedési múzeum előtti KGST tali. Tekintettel arra, hogy én már elígérkeztem a Trabisokhoz, abban maradtunk hogy vagy ők jönnek le félidőben, vagy mi megyünk fel, attól függően hogy hol jobb a hangulat.
Ennek az lett a vége, hogy KG-ék indultak el Hortra, mivel tele voltak programokkal és jó hangulattal a Trabisok. :)
 Reggel 7-órára volt megbeszélve a találkozó a Miskolcról kivezető 3-as út melletti MOL-kúton. 07:02-re értünk oda, nem volt ott senki, így azt hittem elkéstünk, így elkezdtem kifelé tolni a kocsinak miután kiértünk a városból, úgy számoltam hogy Mályi-Nyékládháza között még elcsípem a konvojt, közben Andi telefonon próbálta elérni Gergőéket. Mire Mályiba értünk fel is vette, és közölte, hogy késni fognak... :) Így volt alkalmam kiállni a Lukoil kútra, és megtankolni, megreggelizni, megvárni őket. :) Majd együtt autóztunk Kerecsend felé a 2 Trabantos kollégával, ahol a következő CHECKPOINT volt beiktatva csatlakozás miatt, hogy minél többen mehessünk együtt Hortra. Így vártunk egy keveset a 3-as út mellett, és a Trabantosok csak jöttek, csak jöttek, csak jöttek... Akik meg arra jártak, nem igazán tudták mire vélni az út szélén várakozó 15-20 Keleti autócsodát Kerecsend végén. :) Majd együtt indultunk tovább Hortra, kényelmes 70-80-kával immáron kb 15-20 autóból álló konvojjal a mögöttünk haladó kocsisor nem kis örömére, még sem volt zúgolódás, ahol meg tudtuk, el is engedtük őket.
Hortra érve már vártak bennünket is, és tereltek a gyülekező helyre, ahol már sorakoztak a Trabik, Wareszok Így összesen hozzávetőlegesen olyan 50-60 autó volt jelen a találkozón kisebb-nagyobb megszakításokkal, mivel az emberek jöttek, mentek a programokra az autóikkal, és cserélődtek is folyton. Nem sokkal később indult a felvonulás Hort belterületén rendőri, és polgárőri biztosítással természetesen. Miután visszaértünk, szépen rendezetten leparkoltunk, volt egy kicsi szünet, fotózás, filmezés, nyálcsorgatás autókra, lányokra, fiúkra, kecskékre... :D
Majd indult az ügyességi verseny nem messze a helyszíntől.
Közben mi megreggeliztünk immáron normálisan, volt benne hús is... :) Trabisokkal mentek a sztorizgatások az asztal mellett ülve, jó hangulatban. :)
Majd visszasétáltunk, megcsodáltuk közben a Trabi paripákat, Waresz autókat, Waresz motoros Trabit, Polo motoros Trabit 1.4 16V-vel by Jimi, és egyéb autókülönlegességeket.
Kis szünetet követően jött a gyorsulási verseny, amin KG szeretett volna indulni, de nem tudták sajnos annyi ideig húzni az időt, hogy időben odaérjenek mert dugó volt a 3-ason sajnos. :( Így erről sajnos lemaradtak, igazából olyan gyorsan lezavarták ezt a számot a srácok, hogy annyi időm nem volt, hogy visszamenjek az autómért, hogy legalább annyival kitoljam az időt KG-nak. Nem szívesen kínoztam volna az autót, mivel még mindig lóg a gyújtáselosztó tengelyem sajnos. De az vígasztal, hogy nem csak én szívok vele hanem Zoli barátunk is sajnos. :(
A program végeztével visszavonultunk, majd kis szünet után indultunk ebédelni, mivel minden résztvevőt megvendégeltek a Trabisok egy tányér gulyás levesre, ami jelentem nagyon finom volt. ;) Kaja után visszaérve futottunk össze KG-ékkal, akik akkor nézelődtek más, így némi beszélgetést követően elvittük őket is ebédelni. Utána kis fagyika is beficcent, Pocoknak egy szatyor vatta cukor. :D Majd regisztráltuk az autókat, amire csak lehetett, pontosabban Andi meg Pocok, KG meg nem szarozott, benevezte mindenre az autót. :)
Később kiderült, hogy halk autóm van a maga kis 116 Db-vel, KG-nak asszem 122 Db, Soma talán 126 Db, de ha tévedek majd kijavítanak a srácok. Minden esetre Soma durrantása mérhetetlen... a szó minden értelmében. :D :D :D :D :D :D
Majd jött az eredmény hirdetés, ahol sikerült díjat is szereznünk, egész pontosan a kisautónak sikerült, mert a LEGSZEBB KIS POLSKI díját zsebelhette be a találkozón. :) :) :) :) :)
Nem sokkal később elkezdődött a búcsúzkodás, és hazaindultunk, az autókkal, így a 3-ason kicsit megzavartuk a gépsárkányokat, amolyan ami a csövön kifér jelleggel. :) :) :) :)
 Összességében nagyon jó kis szombati program volt ez a Hort-i majális, Hort-i találkozó.
Le a kalappal a Trabisok előtt, hogy ilyen jó kis találkozót hoztak össze, jó kis programokkal, elég szép számú résztvevővel, finom gulyással, és sok lökött autóssal. :) Ha lesz, elmegyünk remélem jövőre is. Annak meg külön örültem, hogy eljöttek egy páran Pestről is, sőt hogy voltak olyanok is, akik köszöntek...
:O
Trabi csatlakozásra várva Far-ok Trabik Zoli készül a gyorsulásra Pigi-pogi Coscsi pólójuk is volt Gergőn látható Az ő autóját mindig megcsodálom A Gergőének a színe az ütős számomra Ahogyan ennek a Nivának is. KG-val beszéltük, hogy ilyen lenne az enyém emelve. :)  A szépség díjas autó fara a piros- Trabik, és tuningerek Csocsi mocitér szín Póckik A Díjjal A Díjnyertessel a büszke tulajdonos

Kommentek

Plósz Gyula

jo kis buli lehetett :)

Soma22

Kellemes hangulató tali volt, köszi a meghívást. Ha a nap nem szívott volna ki minket annyira, mentünk volna tovább :)

Trabisoknak ezúton is köszi a páratlan gulyást :)

124 db lett a kocsi egyébként :)

Marczin Róbert

Soma22 #44092:
Akkor beigazolódott, hogy tévedtem. :O
Minden esetre örültem, hogy eljöttetek, Júniusban asszem Kazinbarcika lesz, de amint tudom, szólok, ha érdekel, igaz az már kicsit messzebb van nektek.
A nap engem is kivett rendesen. :)

Soma22

Marczin Róbert #44093:
szerintem vállalható a dolog :)

tunyi1986

A díjal c. kép díjnyertes :) : o)

Marczin Róbert

Soma22 #44111:
Mármint hogy tévedtem, vagy a Barcikai buli? :D ;) :D

tunyi1986 #44114:
:D : o) :D

Soma22

Marczin Róbert #44116:
Tévedni emberi dolog: A barcikai bulira értettem :)

obrotka gyula

Azért annak örülök, hogy egymástól függetlenül észrevettük, hogy valaki(k)nek a fejébe szállt valami és túl magas lett a ló.

Hortot kicsit sajnálom, hogy nem tudtam jelen lenni, de az is tuti, hogy mi is kurva jól éreztük magunkat. Sajna megint lovacskás példa jön, mert agy seggel csak egyet lehet. :( :)

Díjhoz gratula!

Marczin Róbert

obrotka gyula #44127:
Csak az a baj, hogy nem tudom mire vélni a dolgot, hogy mivel érdemelhettem ki. :O
Jó ideje viszont úgy vagyok már, hogy amilyen a mosdó, olyan a törölközõ...
Gratulát köszike, lánnyal meg el kellett volna jönnötök, oszt hali.

obrotka gyula

Marczin Róbert #44128:
Feltehetõen azért, mert jóban vagy Kg-val és velem és ez nem járja. :)

Lánynak vendége volt. :) Így is ingáztam Pest és Eger között egész hétvégén, mert a közlekedésis balhéra mindenképpen ki akartam menni, bár picit azért csalódás volt.

Soma22

obrotka gyula #44130:
akkor már értem hogy én miért vagyok a sz@rfaszú :)

Marczin Róbert

obrotka gyula #44130:
Minden esetre én nem haragszom rá, sem másra, de mint mondtam, amilyen a mosdó... ;)
Pestit csak a Trabisok mesélték nekem, hogy annyira nem finom, mikor sok okos megszakért mindent miközben annyi pénze, tehetséges, lehetõsége nincsen, hogy egy kölcsönkért fakéssel tökönszúrja magát... Na mindegy...

Soma22 #44131:
Te nem emiatt, hanem amiatt mert.... de ugye megbeszéltük, hogy mióta a lánnyal vagy a múltad nem feszegetjük....
:D > ;) :D
;)

Soma22

Marczin Róbert #44133:
ja jó :D

obrotka gyula

Marczin Róbert #44133:
Picit igazából magunknak basztuk el, mert nem nagyon mertük otthagyni a kocsikat. Én leálltam Szatyival dumálni 50 méterre, de végig azon rettegtem, milyen autista húzza éppen végig az oldalát.

OT Expo veterán parkolójából is volt olyan ember, aki elviharzott, mert sokan nem ismerték a mindent a szemnek, semmit a kéznek elvet.

Marczin Róbert

Soma22 #44136:
Ennyi! Van még kérdésed? :D :D :D :D :D :D

obrotka gyula #44138:
Itt korrektek voltak, nem mondom, hogy nem féltem hasonlóaktól, de itt mindenki figyelt a másikéra is.

Miszory Béla

Komolyan mondom Segal-ból kezdesz átmenni Chuck Norris-ba :D :D :D Grat az eredményhez!!

KG

Köszi a meghívást, jó kis buli volt.
Hazafelé a zöld trabis legénnyel kellett volna egy kicsit gyorsulni, kíváncsi lettem volna az eredményre. Majd máskor. :)

Ui.: Bocsánat, hogy köszöntem. :)

Marczin Róbert

KG #44278:
Trabis gyerek is gyújtás gondokkal küzd sajnos. Golf gyújtás ment volna bele, csak nem adja a méretet egyenlõre

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!