2008.01.04. Péntek

Szilveszteri kis házi buliból hazafelé jövet érdekes dolgokat kezdett el művelni a kisautó, aminek igazából nem sikerült rájönni az okára sem akkor, sem most teljes mértékben.
Autopályán haladva tartós 4-4500-ös fordulat mellett leginkább a "rajtprogramhoz" hasonló dolgokat kezdett el művelni a kiskocsi. Valamelyik henger folyton rágyujtott egy -egy nem tervezett ütemre, fázisra, aminek következtében sűrű durrogások, és némi lángcsóvák hagyták el a kipufogót, miközben előztük a Merci Sprintert. Nem igazán értettem a dolgot, így visszább vettem némileg a tempóból, majd jött a "pedal to the metal" feeling, ami némileg javulást eredményezett. Így némi kis dugulásnak tudtam be a dolgot.
Másnap itthon kiszedtem a gyertyákat azért, és nem volt sajnos túl biztató színe  szinte egyiknek sem. némi pucolás után visszaraktam őket jobb híján.
Ma ezen felbuzdulva, meg azon, hogy sajna a hiba jelenség nem szünt meg, elmentem és bevásároltam:
-4 db 4 pólusú Bosch gyertya
-rotor
-elosztó fedél
-kondenzátor
 Ezekbe ruháztam be első körbe, hátha szerencsével járok. Ki is cseréltem mindet, egyenlőre nem jelentkezett a probléma, de mivel kicsit fáradt voltam, így nem is kínozgattam sokáig ma a szekeret. Viszont azt észrevettem, hogy motorféknél erősen visszapofázik, meg 7000-nél ledadog. Ezekszerint valami még mindíg nem fasza, de ez már csak holnap derül ki, és remélem ki is derül, mert így nem annyira élvezhető az autózás. Sajna így kekeckedni sem merek nagyon a lámpáknál állva, mert ha kihagy a gyújtás, akkor sajna alaul maradok. :(  Remélem ez hamar elmúlik. :D :D :D :D :D :D :D

Kommentek

Ata

7000-nél ledadog.... ejjjjjj.... akarsz róla beszélni? :D :D

Marczin Róbert

Ata #12023:
Most már inkább nem... :) :) :) :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!