2007.12.29. Szombat

Váltó szerelés volt a mai napi projekt, Attila barátomnál Tokajban.
Igen jó hangulatban telt a szerelés a hideg ellenére is. Ata biztosította a garázst, a jó kedvet, meg a Becherovkát, én meg a hibás váltót.
Ugyanis a 2-es fokozat szinkronmentessége miatt (mivel csúnyán elkopott a vissza 2 miatt...) kicsit foghíjjassá váltak a fogaskerekek, és elég csúnya hangokat adott már menetközben a kisautó.
Útban Tokaj felé láttuk egy Peugeot 206-osnak az alját sajnos. Nem értem emberek miért mennek olyan bátran, amikor az egész autósor csak 40-el döcögött a 37-esen, mivel az szinte mindíg le van fagyva. :(
 Minden esetre a váltószerelés jól sikerült, hajnal kettőkor mentünk be a garázsból, kicsit illuminált állapotban, de nem passzióból kortyolgattunk, csupán csak amiatt, hogy ne fagyjunk meg. :) :) :) :) :)    Bekerült az eddigi váltóba egy új csoport kerék, meg egy jobb állapotú szinkron gyűrű, mert amiket Lenygelből hoztam, sajna nem találtam meg. :( Majd meg lesz, ha nem fogom keresni már. :( Ez mindíg így van.
 Fel is lett avatva az uj váltó, szerencsére gázadásra ugyanúgy viselkedik, mint eddig, kirakja a farát a kisautó így majdnem hoztunk magunkkal egy kukát is a próbakörről visszafelé. :D :D :D :D :D :D
 Jó móka volt ismét. Ezer köszönet Atának mégegyszer!!!!!

Kommentek

Törölt felhasználó

Ha ilyen van szóljatok és én is segitek ;)

Marczin Róbert

Polski #10224:
Inni tudunk ketten is. :D
A váltót meg csak ürügyként kaptuk szét. :) :) :) :) :) :) :) ;)

KG

Akkor ezért nem akartál Te szilveszterkor inni. :)

Marczin Róbert

KG #10235:
Õõõõ... nem egészen, de végül is igazad van. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!