2007.09.04. Kedd

Elkészült az autó orra. Minden fent van. Olyannyira belejöttünk, hogy le lett cserélve az autó jobb oldali sárvédője is, mivel a baleset következtében némileg sajnos elcsavarodott a jobb oldali sárvédő is, és jobbnak láttuk a cserét, mint a foltozgatást.
Mivel a fék illetve a futómű nem sérült, így bele lesz pakolva a a hűtő, a lámpák, egyszóval minden, és lábon viszem le a kisautót a telephelyre, majd onnan a festőhöz. Már most hiányzik a polskizás, így nem hívunk autómentőt. :D
A biztosítót azóta is természetesen hetente 2-szer hívom fel. Pillanatnyilag ott tart az ügy, (pontosabban erre hivatkoznak) hogy a károkozó nem küldte el a szükséges papírokat. Természetesen volt anyázás is a részemről, mivel az enge nem érdekel, hogy nekik milyen dokumentációs problémáik vannak, engem az érdekel hogy a biztosítottjuk kárt okozott nekem, amit a helyszínen elismert. (próbált volna más tenni...)
Ha minden kötél szakad, akkor megyünk a MABISZ-hoz az autó teljes dokumentációjával. No kakec, or kec-mec.
Új bal, illetve jobb első sárvédő, új csomagtér tető, és új orrlemez. Ami nem Elegant, de mégis másabb, mint a gyári, bár ez gyári. Mégsincs benne a homlokfalban a két lámpatest közötti törési él. Nekem tetszik. Ilyene nincsen másnak. ;) :)
Új orr, baleset és lakatolás után Új orr, baleset és lakatolás után Új orr, baleset és lakatolás után

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!